Voimansiirron moniosaaja

TOOLS MFG:n voimansiirron komponenttien myynnin ja maahantuonnin liiketoiminta siirtyi 1.10.2018 alkaen osaksi TOOLS Finland Oy:tä. Sijaitsemme Tohmajärvellä, Pohjois-Karjalassa.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavia voimansiirtoratkaisuja yli 45 vuoden kokemuksella. Hyödynnämme vakiokomponenttien hankinnassa maailmanlaajuista yhteistyökumppaniverkkoa, ja pystymme toimittamaan myös erikoismitoitettuja yksittäisiäkin komponentteja asiakkaan tarpeen mukaan. Voimansiirron erikoisosaamisemme täydentää TOOLSin kattavaa palveluverkostoa.

Erikoisosaamisemme ja yhteistyökumppaneidemme avulla voimme toimittaa asiakkaille juuri tarpeeseen räätälöidyn kokonaisratkaisun.

Taustaa

Vuonna 1975 Tohmajärvelle perustettu konepaja toimi aluksi puhtaasti kiilahihnapyörien valmistajana. Yritys toimi nimillä Esmac ja Tohmac, ennen MFG Components Oy:n perustamista. Vuosien saatossa erikoistumista tuotetarjonnassa on vaadittu ja tuloksena oli monipuolisella konekannalla varustettu ,eri teollisuudenaloilta olevia sopimusasiakkaita palveleva yritys, jonka erikoisuutena olivat omaa suunnittelua ja valmistusta olevat, asiakaskohtaisesti räätälöidyt tuotteet. Vuonna 2017 MFG Components Oy:n konepajatoiminta eriytettiin voimansiirronmyynnin liiketoiminnasta ja se siirtyi osaksi Power Tech Groupia.