Voimansiirron moniosaaja

TOOLS MFG:n voimansiirron komponenttien myynnin ja maahantuonnin liiketoiminta kuuluu 1.10.2018 alkaen osaksi TOOLS Suomi Oy:tä. Sijaitsemme Tohmajärvellä, Pohjois-Karjalassa.
Tarjoamme asiakkaillemme kattavia voimansiirtoratkaisuja yli 40 vuoden kokemuksella. Hyödynnämme vakiokomponenttien hankinnassa maailmanlaajuista yhteistyökumppaniverkkoa, ja pystymme toimittamaan myös erikoismitoitettuja yksittäisiäkin komponentteja asiakkaan tarpeen mukaan. Tukenamme toimii Toolsin kattava palveluverkosto.

Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme toimittaa asiakkaille juuri tarpeeseen räätälöidyn kokonaisratkaisun.

Taustaa

Vuonna 1975 Tohmajärvelle perustettu konepaja toimi aluksi puhtaasti kiilahihnapyörien valmistajana. Yritys toimi nimillä Esmac ja Tohmac, ennen MFG Components Oy:n perustamista. Vuosien saatossa erikoitumista tuotetarjonnassa on vaadittu, ja tuloksena oli monipuolisella konekannalla varustettu, eri teollisuudenaloilta olevia sopimusasiakkaita palveleva yritys, jonka erikoisuutena olivat omaa suunnittelua ja valmistusta olevat, asiakaskohtaisesti räätälöidyt tuotteet.

1.10.2017 MFG Components Oy:n valmistusliiketoiminta siirtyi Kotka Power Tech:lle. 
Kaupan myötä koko konepajan valmistustoiminta koneineen ja siihen liittyvä henkilökunta siirtyivät osaksi Power Tech Groupia.
Omistussuhteiden muutoksesta huolimatta jatkamme yhteistyötä samoissa tiloissa toimivan valmistuksen kanssa.