MFG kumppanit muodostuvat voimansiirron maahantuontiin liittyvistä päämiehistä, valmistusverkoston kumppaneista ja jälleenmyyjistä

Voimansiirtotuotteiden päämiehemme ovat kanssamme pitkään ja menestyksekkäästi yhteistyötä tehneitä valmistajia, jotka olemme huolella valinneet vastaamaan meidän, eli samalla asiakkaidemme tarpeita.
Logoa klikkaamalla pääset kumppanimme kotisivuille.

 

HIHNAKÄYTÖT:

Kiilahihnat ja hammashihnat hankimme italialaiselta Megadyne -yhtiöltä, jota olemme edustaneet Suomessa vuosia. Heidän tuotevalikoimansa kattavat kaikki hihnoilla tapahtuvan voimansiirron sovellutukset.

Kiilahihnapyörät hankimme pääasiassa saksalaiselta Desch -yhtioltä, joka hankkii pyörät kumppaneiltaan Kiinasta. Tarvittaessa käytämme myös italialaisia kumppaneitamme sopivan tuotteen löytämiseksi. 

Vaativimpiin kiilahihnakäyttöihin tarvittava Gemex-hihnankiristyslaite löytyy kumppaniltamme Weir -yhtiöltä Ruotsista. 

Megadyne

 

Desch

 

Weir

 

 

KETJUKÄYTÖT:

Ketjukäytöissä tärkein päämiehemme on rulla-, levykimppu- ja kuljetinketjuvalmistaja Donghua,maailman suurin alan tämän alan tuotteita valmistava yhtiö, jonka ketjutehtaat ovat Kiinassa, Saksassa ja Japanissa. Olemme tuoneet Suomeen Donghua ketjuja jo kymmenkunta vuotta, ja myyneet ne aina rehellisesti heidän omalla nimellään. 

Ketjupyöriä hankimme sekä suoraan Kiinasta SZS yhtiöltä että Italiasta Chiaravalli yhtiöstä tarpeiden mukaan. Kiinasta olemme tuoneet niin vakio- kuin piirustuksen mukaisia ketjupyöriä jo yli 10 vuoden ajan, hyvillä kokemuksilla.

Ketjunkiristimiä hankimme Italiasta Tecnidea Cidue yhtiöstä, jolla hyvin laaja valikoima erilaisia kiristimiä myös muihin, kuin ketjukäyttöihin. Yksinkertaisin ja paras rullaketjunkiristin löytyy Saksalaiselta Ebert Kettenspantechnik GmbH yhtiöltä, tuotenimellä Roll-Ring. 

Donghua

 

SZS

 

Chiaravalli

 

Cidue

 

Ebert 

JOUSTAVAT AKSELIKYTKIMET JA IRROITUSKYTKIMET:

Desch on edustamiemme tavallisten joustavien kytkimien valmistaja. Valmistus tapahtuu pääosin Kiinassa, joten tuotteet ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä. Valikoimasta löytyy laaja valikoima mm. tappikytkimiä, sakarakytkimiä, rengaskytkimiä ja minikytkimiä.

Desch on myös irroituskytkimien päämiehemme, nämä tuotteet he suunnittelevat ja valmistavat Saksassa. Tuoteperheeseen kuuluu levykytkimiä, kartiokytkimiä ja keskipakokytkimiä.

Vulkan on suurin joustavien kytkimien valmistaja ja johtava laivakoneiden kytkintoimittaja. Samantyyppiset kytkimet sopivat myös liikkuviin koneisiin, joissa dieselmoottori kytketään generaattoriin tai hydraulipumppuihin. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja kattaa kytkimien lisäksi myös kaikentyyppiset jarrut, takaisinpyörintäestot, ja joustavat moottorikannattimet.

DeschVulkan 

KITKALIITOS- JA KUTISTUSHOLKIT:

MAV on Italialainen korkealaatuisten kitkaliitosholkkien, kutistusholkkien ja kiinteiden kytkimien suunnittelija ja valmistaja. Tämän perheyhtiön kaikki toimet tapahtuvat Italiassa. MFG on toiminut heidän Suomen edustajanaan jo kymmenisen vuotta. 

MAV