AKSELIKYTKIMET Hammaskytkimet, kuorikytkimet, tappikytkimet, lamellikytkimet ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt erikoiskytkimet. 

Kytkinmallistomme kattaa lähes kaikki joustavat ja jäykät akseleiden liittämiseen käytettävät kytkimet. Nämä perustuvat omaan suunnitteluumme ja joustaviin valmistusmenetelmiin, joiden ansiosta voimme toimittaa yksittäisiä erikoistuotteita nopealla toimitusajalla. 

LUE LISÄÄ

SOPIMUSVALMISTUS 

front2

5-akselikoneistus, innovatiiviset sisä- ja ulkopuoliset hammastukset, vaativien materiaalien koneistus ja yksittäiskappaleiden, sekä piensarjatuotanto on joka päivästä työtämme. 

Kykenemme koneistamaan monimutkaisia metallikomponentteja aina 20mm halkaisijasta 1000mm halkaisijaan, ja toimittamaan asiakkaalle kokonaisuuden, kaikki samalta toimittajalta. 

lue lisää

VOIMANSIIRTORATKAISUT

voimansiirtoratkaisu-304x107

Kiila- ja hammashihnakäytöt sekä ketjukäytöt ovat 40 vuotta olleet voimansiirtoratkaisujemme peruselementit.

Tarjoamme niihin liittyvän palvelun suunnittelusta valmistuksen kautta toimituksiin. Ratkaisuja täydentää akselikytkimet, kitkaliitosholkit ja tarvittavat apulaitteet kuten kiristimet ja suojat

lue lisää

MFG PÄHKINÄNKUORESSA 


MFG Components Oy on Kesla Oyj:n itsenäinen tytäryhtiö, joka toimii Itä-Suomessa Tohmajärvellä. Toimintamme ydin on voimansiirron komponenttien myynti ja maahantuonti.  

Tarjoamme asiakkaillemme kattavia voimansiirtoratkaisuja yli 40 vuoden kokemuksella. Hyödynnämme vakiokomponenttien hankinnassa maailmanlaajuista yhteistyökumppaniverkkoa, ja erikoismitoitetuissa osissa hyödynnämme samoissa tiloissa toimivaa MFG Power Tech:n konepajaa.
Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme toimittaa asiakkaille juuri tarpeeseen räätälöidyn kokonaisratkaisun.